JE LI OVO MOGUĆE

Prestrašno! Gradonačelnik siromašnoga grada u uredu imao – jacuzzi!

Objavljeno, 14. lipnja 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Ovo nije jacuzzi iz ureda gradonačelnika
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Darinko Dumbović vidno nervozan predao je u ponedjeljak dužnost svojoj nasljednici, HDZ-ovoj Magdaleni Komes koja ga je pobijedila na izborima.

Čelnik Petrinje, jednog od najsiromašnijih gradova u Hrvatskoj, naglasio je kako je na izborima pobijedila Vlada zajedno s mnistrima, tajnicama i blagajnicama, a ne njegova protukandidatkinja Komes.

Član Čačićevih Reformista nakon razornog potresa koji je pogodio Baniju našao se u više afera koje su mu mediji iskopali: od čudnih poslovnih veza njegove obitelji s gradskim sustavom do mešetarenja zemljištem u poslovnoj zoni.

Darinko Dumbović / Foto: Grad Petrinja

No, mediji su danas otišli i korak dalje pa je 24sata otkrio kako je dosadašnjki gradonačelnik siromašnoga grada u uredu imao – jacuzzi! Osim toga, upravo mu stiže ganc nova kuhinja koja je naručena prije izbora. No, Grad je pritom u minusu više od 9 milijuna kuna.

I kao šećer na kraju, Dumbović je najavio kako će sigurno koristiti opciju od šest mjesečnih plaća nakon što je sišao s vlasti, a žao mu je da ne može biti 12 mjeseci na grbači Grada.

To je Hrvatska. Darinko Dumbović je slika i prilika dužnosnika koji su odavno izgubili vezu sa stvarnošću.


Tagovi: DARINKO DUMBOVIć JACUZZI PETRINJA

NEDAVNO OBJAVLJENO