A KAZNA I NIJE NEŠTO...

Presretač ga jedva sustigao: Vozač jurio čak 239 kilometara na sat!

Objavljeno, 08. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Policijski presretač dobro se pomučio da bi na autocesti sustigao 39-godišnjeg vozača koji je pošteno potegnuo svojim nabrijanim automobilom.

Kobre su mu na koncu izmjerile brzinu od čak 239 kilometara na sat, odnosno oko 130 km/h više od dopuštenoga. Sve se dogodilo na autocesti Zagreb-Lipovac kod čvora Spačva.

“Policijski službenici zatekli su vozača u prekomjernom prekoračenju dopuštene brzine kretanja vozila. U ponedjeljak oko 22 sata 39-godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim automobilom austrijskih registracijskih oznaka brzinom od 239 km/h.

Uručen mu je prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Hrvatske u trajanju od jedan mjesec.

Policijski službenici nastavljaju s aktivnostima nadzora prometa s naglaskom na teže prometne prekršaje te pozivaju sudionike u prometu na pridržavanje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu”, naglasili su u srijedu iz policije.


Tagovi: 239 KM AUTOCESTA BRZINA KAZNA POLICIJA PRESRETAč

NEDAVNO OBJAVLJENO