SVI SU UHIĆENI

Preminuo mladić kojeg je četvorka pretukla palicama i ostavila na ulici

Objavljeno, 31. svibnja 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Četiri osobe uhićene su zbog sumnje da su drvenim palicama brutalno pretukle mladića (35) koji je u nedjelju navečer preminuo u bolnici od teških ozljeda glave.

Nesretnika je u subotu oko 4 ujutro u Ulici Graberje u Varaždinu pronašao slučajni prolaznik te o svemu obavijestio policiju. Vrlo brzo uhićeni su napadači: djevojka (24) te tri mladića od 20, 25 i 29 godina.

“Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe u Ulici Graberje, ispred jedne udruge, fizički napale 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu.

Nanijeli su mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika.

Jučer, 30. svibnja u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda teško ozlijeđeni muškarac je na žalost preminuo u bolnici”, otkrivaju u ponedjeljak u varaždinskoj policiji.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su u nedjelju tijekom večeri i jutros ponedjeljak, predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva.


Tagovi: DRVENE PALICE MLADIć PALICE PRETUKLI UMRO VARAžDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO