Prehrambena tvrtka traži 75 radnika, objavili plaće

Objavljeno, 27. lipnja 2024. Vijesti
# Foto: VINDIJA / Koka je u vlasništvu varaždinske Vindije
AUTOR
Robert Mihaljević

Prehrambena kompanija objavila je više natječaja kojima traži 75 novih radnika za više svojih pogona i farmi diljem Hrvatske.

Riječ je o varaždinskoj grupi Vindija koja je u potrazi za radnicima za Vindiju, Koku i Vindon. Vindija tako traži 41 radnika, najviše za rad u proizvodnji i skladištu u Varaždinu (20) te deset vozača viličara. Radno mjesto otvorili su i u Poreču.

Oglasili su potrebu i za troje rukovatelja strojevima u pogonu s mliječnim proizvodima u Varaždinu. Nude im početnu bruto plaću od 880 eura, dovoljna je osnovna škola, a iskustvo nije važno.

Vindija, također, traži i ukupno 21 radnika za svoju tvrtku Koku: 20 pomoćnih radnika u proizvodnji i izlovu peradi te skladištu te jednog zaposlenika servisera. Sva radna mjesta su u Varaždinu.

Pureći pogon Vindon u Slavonskom Brodu pak u potrazi je za 13 novih zaposlenika. Četvero ih se traži za izdvojeni pogon u Delovima kod Koprivnice: troje peradara i jedan električar održavatelj farme.

Traže i kemijskog tehničara u Slavonskom Brodu kojem nude bruto plaću od 910 eura. Osim toga, u sjedištu firme posao nude i doktoru veterine, skladištaru, peradaru, trojici poslužitelja na liniji za meso, održavatelju farme te vozaču viličara.


Tagovi: KOKA PLAćE RADNICI VINDIJA VINDON

NEDAVNO OBJAVLJENO