OBILJEŽAVANJE PRAZNIKA RADA

Prvo ćemo se dobro najesti graha, a onda uživati u koncertu Prljavaca

Objavljeno, 16. travnja 2019. Zabavno
# Foto: ARHIVA
AUTOR
Redakcijski tekst

Prljavo kazalište nastupit će 1. svibnja u 20 sati u središtu Koprivnice na obilježavanju Međunarodnog praznika rada, najavili su danas gradski čelnici na konferenciji za novinare na kojoj im se pridružio i pjevač popularnog banda Mladen Bodalec. Obilježavanje Praznika rada počet će u 12 sati podjelom oko 4500 porcija tradicionalnog prvomajskoga graha kojeg će po domaćem receptu pripremiti Podravkini kulinarski majstori.

“Iza nas je više od 40 godina karijere, a ipak nas još i dalje veseli svaki izlazak na pozornicu pred našu vjernu publiku. I dalje sviramo 50 do 60 koncerata godišnje, što znači da smo u dobroj formi nakon svih ovih godina. U Podravinu navratimo svako malo i uvijek se super provedemo te se veselimo ponovnom susretu s Koprivnicom i odličnom publikom”, rekao je na pressici Mladen Bodalec, a prenosi gradski portal Koprivnica.hr.

Tradicionalni koprivnički Pan Fest održava se organizaciji Grada Koprivnice, gradskog komunalnog poduzeća Komunalac i pivovare Carlsberg. Službena ovogodišnja proslava počinje već u subotu, 27. travnja, od 10 sati Sajmom cvijeća i tradicijskih obrta te obilježavanjem Međunarodnog dana plesa.

“Nastavljamo lijepu tradiciju obilježavanja dana radnika koje traje u ovom gradu desetljećima. To je dan svih onih ljudi koji stvaraju i skrbe o ovom gradu, ali se prisjećamo i svih onih koji su desetljećima prije nas stvarali ovaj grad”, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.


Tagovi: GRAH PRAZNIK RADA PRLJAVO KAZALISTE PRVI MAJ

NEDAVNO OBJAVLJENO