MILIJUNSKA VRIJEDNOST

Poznato je što je Glavašev sin naslijedio nakon smrti Belupove menadžerice

Objavljeno, 29. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Mara Bareza na sjednici Gradskog vijeća Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Nekretnine, pokretnine, novac na računu, umjetnine – imovina Belupove menadžerice Mare Bareze koja se ugrubo procjenjuje na oko četiri milijuna kuna postat će vlasništvo Filipa Glavaša.

Sudska presuda, doduše, još je nepravomoćna, ali mali su izgledi da se na višem sudu promijeni. Glavašev sin jedini je Barezin nasljednik i tako će, po svemu sudeći, ostati.

Bareza je preminula nakon kratke i teške bolesti 19. siječnja 2016. u Kliničkoj bolnici Merkur. Usmenom oporukom izrečenom dvjema najboljim prijateljima svojim je nasljednikom proglasila upravo Filipa.

Na to su se žalili Barezin bratić i sestrična smatrajući oporuku nezakonitom, ali sud ih je nedavno odbio.

Sin osječkog saborskog zastupnika Branimira Glavaša postat će, tako, vlasnik velebne vile u Koprivnici, dva stana, apartmana na moru, mercedesa S klase, kombija za prijevoz lijekova i oko 100.000 eura na bankovnim računima.

U njegovu je vlasništvu i grobnica na Gradskom groblju u koju je Bareza sahranjena. Grobno mjesto još nije uređeno jer rođaci Filipu nisu htjeli dati suglasnost da to učini. Nadgrobni spomenik već je izrađen i čeka kod klesara.


Tagovi: FILIP GLAVAš MARA BAREZA OPORUKA

NEDAVNO OBJAVLJENO