NASTUP NA TRGU U 21 SAT

Poznati bračni i glazbeni par na koncertu predstavlja novi CD s najvećim hitovima

Objavljeno, 17. srpnja 2019. Zabavno
# Foto: MUZEJ GRADA / Miroslav Blažek Kina
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznati bračni i glazbeni par Gordana i Miroslav Evačić nastupit će u srijedu u 21 sat u središtu Koprivnice gdje će održati koncertnu promociju novog CD-a Greatest hits collection.

Njihov glazbeni rad obilježile su brojne nagrade – Porin u kategoriji najboljeg albuma etno glazbe (za album Blues reke Drave), posebna nagrada za njegovanje etno izričaja, MEF ’08. (za pjesmu Voli ona) te još jedna diskografska nagrada Porin za najbolji album etno glazbe (za album N.E.W.S. Blues).

“Glasoviti umjetnički par uvijek je interesantan, osobito zbog načina kojim su etno glazbu podravskog kraja inkorporirali u svoj muzički izraz. To ih je činilo i prepoznatljivima i specifičnima. Bogatstvo njihovog zvuka također leži i u činjenici da su oboje multi-instrumentalisti  koji koriste neke od raritetnih tradicijskih glazbala u diskografskim izdanjima”, navode organizatori.

Više od 15 godina kontinuiranog rada na hrvatskoj etno sceni,  uz 11 albuma, rezultiralo je CD kompilacijom s njihovim najvećim hitovima  koja je “pozivnica svima da ih još jednom poslušaju, upoznaju i zavole”.


Tagovi: EVAčIć KONCERT

NEDAVNO OBJAVLJENO