Poznata tvrtka o ostavci predsjednika uprave: Odluka je zajednička

Objavljeno, 24. svibnja 2022. Vijesti
# Foto: ACG / ACG Europe iz Ludbrega jedan je od najvećih proizvođača želatinskih kapsula za lijekove
AUTOR
Redakcijski tekst

Ludbreška tvrtka ACG Europe reagirala je na naš tekst o odlasku predsjednika uprave iz kompanije. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

“U ožujku ove godine, Nenad Jakovljević podnio je ostavku na poziciji predsjednika uprave ACG Europe. G. Jakovljević tvrtki se priključio kako bi nam pomogao u daljnjem rastu te mu zahvaljujemo na predanosti i dobrom radu.  

Donijeli smo zajedničku te pomno isplaniranu odluku o odlasku g. Nenada Jakovljevića iz tvrtke, te Nenadu i ovom prilikom želimo puno uspjeha kako u profesionalnom radu tako i u privatnom životu. 

Prekid suradnje iniciran je na prijedlog g. Jakovljevića, a sve je odrađeno prema dogovoru, imajući na umu potrebe poslovanja, odnose unutar tvrtke te zahtjeve kupaca i dobavljača. Članovi Uprave ACG Europe i gospodin Sudhaunshu Barve, voditelj međunarodnih operacija, bili su uključeni u tranziciju, a gospodin Barve je preuzeo dužnosti u tvrtki u narednom razdoblju.

Želimo isto tako naglasiti da je tijekom prijelaznog razdoblja ACG Europe poslovao u skladu s planovima te nije došlo do bilo kakvih prekida u proizvodnji ili do kašnjenja u isporuci proizvoda.

ACG Europe jedan je od 15 najvećih izvoznika u Hrvatskoj i u prošloj kalendarskoj godini ostvarili smo rekordan promet. Trenutno radimo na proširenju kapaciteta i povećanju proizvodnje.

Vrijedi napomenuti i da je ACG dobitnik certifikata “Great Place to Work“ (priznanje za dobre poslodavce) te smo fokusirani na našu misiju i nastojimo učiniti svijet boljim mjestom.

Za ACG Europe, Sudhaunshu Barve, voditelj međunarodnih operacija u ACG-u”.


Tagovi: ACG LUDBREG OSTAVKA PREDSJEDNIK UPRAVE

NEDAVNO OBJAVLJENO