NADZORNI ODBOR

Pevex ima novog člana uprave za marketing i ljudske resurse

Objavljeno, 07. siječnja 2021. Financijer
# Foto: PEVEX / Ivan Jukić, novi član uprave
AUTOR
Redakcijski tekst

Nadzorni odbor Pevexa jednoglasno je imenovao Ivana Jukića za člana Uprave od 1. siječnja, na razdoblje od pet godina.

Kao član Uprave Pevexa bit će odgovoran za neke od najdinamičnijih sektora – marketing, veleprodaju i ljudske potencijale.

Jukić se posljednjih osam godina posebno istaknuo u vodno-komunalnom sektoru obnašajući dužnost člana Uprave Vodovoda-Osijek i predsjednika Uprave Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacije.

Također, usporedno s tim, od 2018. obavljao je dužnost direktora Vodovod-montaže, građevinske tvrtke koja izvodi radove na području cijele Hrvatske.

“Pevex je pokazao da može zadržati visoki nivo poslovanja te ostvariti sve planove i u jednoj od najizazovnijih godina. Stoga mi je iznimna čast što se pridružujem ovom uspješnom timu”, izjavio je Jukić nakon imenovanja. 

Pevex ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu radi oko 2000 zaposlenika. Unatoč koronakrizi, 2021. godine u planu je ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara diljem Hrvatske.

Tvrtka je znatno uložila u vrijeme pandemije u sigurnost rada i kupnje, a za uvođenje termalnih kamera dobila je nagradu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.


Tagovi: čLAN UPRAVE IVAN JUKIć PEVEX

NEDAVNO OBJAVLJENO