NOVI NATJEČAJI

Poznata podravska tvrtka traži više radnika za svoju tvornicu

Objavljeno, 16. travnja 2021. Vijesti
# Foto: Ivan Brkić / Glas Podravine / Tvornica Bauwerk Boena u Đurđevcu
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Graša graditeljstvo, obrt, zapošljava zidara / tesara (m/ž) za rad u Križevcima (m/ž). Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Agronom d.o.o. zapošljava procesnog radnika silosa (m/ž). Lokacija rada su Borovljani, a prijave se zaprimaju najkasnije do 27.4. Posao podrazumijeva rad u silosu i drugo. Provjerite detalje putem linka.

Git Fides d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), pomoćnog tesara (m/ž) i pomoćnog zidara (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a aplicirati možete do 23.4. Traži se više osoba. Provjerite više putem linka.

Voda-plin d.o.o. traži servisera plinskih trošila (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 23.4. Posao podrazumijeva servis i popravak plinskih trošila. Više na linku.

Obiteljski dom Petković Božice zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave je 26.4. Posao podrazumijeva njegu starijih osoba. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Dom d.o.o. zapošljava vulkanizera – mehaničara (m/ž). Lokacija rada su Križevci, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća popravak, montažu i balansiranje guma. Provjerite detalje ovdje.

Bauwerk Boen d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema tehničke struke. Prednost je poznavanje strojeva u drvnoj industriji. Provjerite detalje ovdje.

Agro-vet d.o.o. traži radnika na farmi (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 26.4. Posao podrazumijeva hranjenje životinja i čišćenje farme. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite detalje putem linka.

Active Commerce d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Koprivnici. Prijaviti se možete najkasnije do 23.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje pronađite na linku.

Krešimir-Futura traži punitelja samouslužnih aparata na terenu (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave se primaju najkasnije do 20.4. Provjerite kako aplicirati.


Tagovi: BAUWERK NATJECAJI POSAO POSAO.HR RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO