ZVUČNA KADROVSKA POJAČANJA

Poznata farmaceutska tvrtka dovela ‘dream team’ iskusnih menadžera

Objavljeno, 25. siječnja 2021. Financijer
# Foto: JGL / Jadran galenski laboratorij
AUTOR
Robert Mihaljević

Četvero iskusnih menadžera pridružilo se timu poznate domaće farmaceutske kompanije Jadran galenski laboratorij (JGL) iz Rijeke.

Anton Barbir novi je direktor korporativnih financija JGL-a, a ima više od 20 godina međunarodnog iskustva, najviše u proizvodnim kompanijama. Barbir dolazi iz Atlantic grupe gdje je obnašao dužnost direktora centralnih financija za Hrvatsku.

Darko Pejnović bit će direktor tržišta Hrvatske i jugoistočne Europe. Na tu poziciju dolazi s funkcije direktora bezreceptnih lijekova u najvećoj hrvatskoj farmaceutskoj kompaniji Plivi. Ujedno je i predsjednik predsjednik Hrvatske udruge proizvođača bezreceptnih proizvoda.

Dr.sc. Zdravka Knežević postala je direktorica znanstveno-stručnih operacija JGL-a s 25 godina iskustva u istraživanju i razvoju. Bila je direktorica istraživanja i razvoja tvrtke Abdi Ibrahim u Turskoj, direktorica istraživanja i razvoja generika i OTC proizvoda u Plivi/Tevi i članica Uprave Plive.

Marijo Volarević pak postao je direktor za digitalnu izvrsnost. U više od 20 godina međunarodnog iskustva obnašao je mnoge odgovorne poslove vezano za napredne IT sustave, digitalizaciju poslovanja, kvalitetu i upravljanje lancem opskrbe u Plivi, HT-u, Croatia osiguranju.

Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a, naglašava kako kompanija ulazi u novi investicijski ciklus Integra 2020, što će doprinijeti iskorištavanju novih poslovnih te još uspješnijem konkuriranju najboljim farmaceutskim kompanijama u svijetu.


Tagovi: JADRAN GALENSKI JGL MENADžERI MISLAV VUčIć

NEDAVNO OBJAVLJENO