TEŽAK UDARAC ZA DAMIRA FELAKA

Potvrđeno: Podravkina menadžerica na listi HDZ-a u II. izbornoj jedinici

Objavljeno, 16. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Sonja Celiščak na sjednici Gradskog vijeća Koprivnice
AUTOR
Robert Mihaljević

Potvrđeno je i službeno: mlada Podravkina menadžerica Sonja Celiščak (31) iz Koprivnice ide na listu HDZ-a u II. izbornoj jedinici.

Kako smo jučer pisali, to znači da je iz svih kombinacija ispao saborski zastupnik Damir Felak, alfa i omega koprivničke stranačke organizacije.

Sonja Celiščak bit će 12. na listi i jedina iz Koprivnice. Na sedmom, neprolaznom mjestu još je šef županijskog HDZ-a i dožupan Darko Sobota.

Inače, Celiščak je HDZ-ova vijećnica u Gradskom vijeću Koprivnice i predsjednica županijske Mladeži HDZ-a, a na prošlim lokalnim izborima bila je kandidatkinja za dogradonačelnicu.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, radila je dvije godine u uglednoj revizorskoj kući Deloitte. Karijeru potom nastavlja u Podravki gdje danas obavlja dužnost voditeljice službe za računovodstvene politike i standarde koja izrađuje i kompanijske financijske izvještaje.

Sonja Celiščak, u svakom slučaju, osvježenje je u HDZ-ovoj politici u Koprivnici i naznaka da bi u toj organizaciji mogli zapuhati neki novi vjetrovi.


Tagovi: HDZ IZBORI SONJA CELISCAK

NEDAVNO OBJAVLJENO