FILMSKI SUKOB NA CESTI

Posvađali se u prometu pa bacali kamenje u vozilo i mlatili se pajserom

Objavljeno, 30. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Stevo iz okolice Bjelovara pravomoćno je osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora jer je Miloradu željeznim pajserom razbio automobil te mu prijetio smrću. Neće iza rešetaka ako u roku od godinu dana ne počini novo kazneno djelo.

Stevo i Milorad posvađali su zbog nekog beznačajnog prometnog prijepora. Pale su teške riječi, a onda je Stevo odjednom zgrabio kamen te ga svom silinom bacio u vjetrobransko staklo Miloradova automobila.

Miloradu je u tom času pao mrak na oči. Iz prtljažnika izvadio je pajser te njime mlatnuo Stevu po ramenu. No, Stevo je, čini se, u tom nesvakidašnjem sukobu na ulici očito bio spretniji pa mu pajser uspio istrgnuti iz ruku.

Bijesan, Stevo je s pajserom u ruci krenuo prema Miloradu prijeteći da će ga ubiti. Preplašeni Milorad uspio je uskočiti u automobil i zaključati se, a Stevo je pajserom udarao po ‘šoferšajbi’ i vozačevim vratima.

Zbog prijetnji smrću i oštećenja automobila zaradio je kaznenu prijavu. Stevo se žalio na nepravomoćnu presudu Općinskog suda u Bjelovaru, ali Županijski sud odbio je njegovu žalbu i potvrdio mu presudu od osam mjeseci uvjetnog zatvora.

Morat će Miloradu nadoknaditi i nemalu štetu na automobilu.


Tagovi: PAJSER PROMET VOZILO

NEDAVNO OBJAVLJENO