SJAJNA PONUDA

Posao iz snova: plaća 15.000 kuna, bonusi, službeni auto i mobitel

Objavljeno, 20. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / POSAO.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Portali Danica i posao.hr svakog tjedna donose vam pregled ponuda poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji, ali i izdvojenu atraktivnu ponudu za radno mjesto izvan županije.

Evo jedne takve: Lager Bašić zastupnik je najvećih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva, opreme i viličara, kao što su Hyundai, Terex, Caterpillar, Clark i drugi.

Kako bi dodatno povećali svoj tržišni udio i bolje pozicionirali postojeće brendove, iz poduzeća šire svoj tim i traže voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje / najma viličara (m/ž) u Zagrebu.

Novozaposlene osobe bavit će se prodajom građevinskih strojeva i opreme, odnosno prodajom i najmom viličara.

Kandidat treba biti samoinicijativan, uvjerljiv u komunikaciji i usmjeren cilju. Poželjno je fakultetsko obrazovanje ekonomske ili strojarske struke. Očekuju se minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Osobe na ovim pozicijama trebaju raditi godišnje planove prodaje, redovito kontaktirati sa svim važnim kupcima, unapređivati suradnju s postojećim partnerima, pronalaziti nove klijente te raditi analize tržišta i pratiti tržišna kretanja.

Za navedena radna mjesta poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 12.000 do 15.000 kuna te bonuse za ostvarene rezultate. Osim toga novozaposlene osobe dobit će i službeno vozilo, odgovarajuće računalo te mobilni telefon.

Ovaj natječaj je otvoren 25. svibnja, a za prijavu kliknite na link.


Tagovi: OGLAS PLAćA POSAO POSAO.HR

NEDAVNO OBJAVLJENO