TOP 10 TJEDNIH PRILIKA

Ponuda posla: najviše radnika traže trgovački lanci i osiguravatelji

Objavljeno, 28. veljače 2020. Vijesti
# Foto: ARHIVA / DANICA.HR / Pevecov centar u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Tifon traži gastro prodavača / prodavačicu (m/ž) u Koprivnici. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 26. 3.

Zamax plin d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u punioni plinskih boca (m /ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 1. 4. Potrebni su komunikativnost i timski rad te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Plodine d.d. zapošljavaju prodavača (m/ž) i prodavača na odjelu mesa / mesara (m/ž) u Križevcima. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu, srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke, stimulativnu plaću, mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka.

Konzum plus d.o.o. u potrazi je za prodavačima (m/ž) u Koprivnici i Đurđevcu. Rok prijave je 13. 3. Glavne odgovornosti su preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, usluživanje kupaca na svježim odjelima te rad na blagajni, briga o izgledu, čistoći i urednosti prodavaonice, rad u dinamičnom i izazovnom okružju. Potražite kako aplicirati.

Mahonija, poduzeće za proizvodnju i prodaju pogrebne opreme, trgovinu i usluge u potrazi je za radnikom u pogrebnom poduzeću (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica. Prijavite se najkasnije do 6. 3. Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, razvijene komunikacijske vještine. Posao se sastoji od prodaje pogrebne i prateće opreme, rada na blagajni, slaganja opreme, prijevoza pokojnika. Potražite kako aplicirati putem linka.

Hammer gradnja zapošljava izolatera (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), radnika u građevinskom skladištu (m/ž), tesara (m/ž) i zidara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja i nudi se zajednički smještaj. Rok prijave je 10. 3. Provjerite detalje poslova na linku.

Tehnomontaža zapošljava bravara – montara (m/ž) i zavarivača (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 26. 3. Potrebno je više izvršitelja. Potražite ovdje kako ostvariti prijavu.

Bocko, vodoinstalaterski obrt, zapošljava vodoinstalatera (m/ž) u Selnici Podravskoj. Rok prijave je 8. 3. Potrebna je srednja stručna sprema za poslove izvođenja vodoinstalaterskih radova, izmjere, čitanja nacrta, montiranja cijevi i ostale opreme, kontrole izvršnog posla. Poželjno je posjedovanje dozvole za upravljanje vozilima B kategorije. Kako ostvariti prijavu, potražite putem linka.

Triglav osiguranje zapošljava zastupnika u osiguranju (m/ž) u Koprivnici i savjetnika u osiguranju (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 25. 3. Traži se više izvršitelja. Očekuje se srednja ili viša stručna sprema ekonomskog usmjerenja, vozačka dozvola B kategorije, odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, ambicioznost i želja za stalnim učenjem i razvojem. Poslodavac omogućuje osnovnu plaću i nagrade sukladno postignutim rezultatima. Aplicirajte pomoću linka.

Sanitacija d.o.o. traži sanitarnog tehničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 12. 3. Potrebna je srednja stručna sprema i vozački ispit B kategorije. Na natječaj se mogu javiti i prvostupnici/prvostupnice sanitarnog inženjerstva. Posao se sastoji od provođenja dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Pogledajte kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Koprivničko – križevačke županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO