ZAVRŠIO U ZATVORU

Poludio jer se žena u 23 sata dopisivala s nekim, a nije mu htjela pokazati poruke

Objavljeno, 27. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Goran (34) napravio je pravi rusvaj u obiteljskoj kući jer se supruga Mirela oko 23 sata dopisivala s nekim, a on sumnja da ga već godinama vara.

Osuđen je jer je “vikao, galamio i raznim pogrdnim riječima – kurva, pas mater i slično – vrijeđao suprugu, nakon čega ju je primio za vrat i lupio po glavi, a zatim ju je odgurnuo od sebe pa je pala i udarila u stalak za novine”.

U majčinu obranu stale su kćeri stare deset i 15 godina, a pobješnjeli Goran potom je “rukama izbacio vrata iz ležišta te otišao do kuhinjskog stola i porazbacao stvari što je kod žene i djece prouzročilo vidnu uznemirenost i strah, odnosno što je od strane okrivljenika došlo do psihičkog i tjelesnog nasilja u obitelji u prisutnosti djece”.

Supruga ga vara?

Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu kaznio ga je s 3000 kuna, ali mora platiti samo 2400 kuna jer je te noći bio uhićen i zadržan u pritvoru. Najmanja novčana kazna za tu vrstu prekršaja je 6000 kuna ili kazna zatvora od barem 30 dana.

No, sutkinja je Gorana odlučila kazniti mnogo blaže jer je “imajući u vidu činjenicu da je okrivljenik svjestan, iako se izjasnio da nije kriv za prekršaj koji mu se stavlja na teret, da je prekršaj počinio budući da nije događaj negirao”.

“Već dvije godine znam da me supruga vara, ali i dalje smo u braku zbog djece. Ona zna po dva, tri dana otići od kuće i ne javlja se niti djeci, niti roditeljima. Te noći pili smo vino i ona se u 23 sata dopisivala s nekim na mobitelu. Htio sam vidjeti kome piše, ali nije mi dala.

Iščupao vrata

Naguravali smo se, to je istina, pa je pala i udarila glavom u držač za novine, a pobjegla je u spavaću sobu da sakrije mobitel. Potom su se probudila i djeca te je starija kći rekla da će zvati policiju, a ja joj nisam mogao uzeti mobitel. Mislim da sam nakon toga iz ležišta iščupao vrata sobe”, svjedočio je Goran na sudu.

Mirela je priznala kako se dopisivala s nekim te noći, ali mu iz principa nije htjela pokazati poruke.

“Potrčala sam pa se popiknula i udarila u stalak za novine. Onda me primio za vrat i lupio po glavi. Evo, pogledajte kako mi je vrat još crven. Poslije je došla naša starija kći i rekla da će zvati policiju, a on je vikao da kakva sam ja mama, da se kurvam i imam ljubavnika. Naravno da nemam, ne znam otkud mu takva ljubomora”, upozorila je supruga tijekom suđenja.

Goran i Mirela i nakon toga žive zajedno u okolici Varaždina.


Tagovi: DJECA MOBITEL MUZ NASILJE ZENA

NEDAVNO OBJAVLJENO