PRONAĐEN PRAZAN ČAMAC

Policijski ronioci jutros nastavili potragu za nestalim ribičem na jezeru

Objavljeno, 21. rujna 2019. Vijesti
# Foto: HGSS (lanjska potraga za nestalom na jezeru Šoderica)
AUTOR
Redakcijski tekst

U subotu ujutro nastavljena je potraga za nestalim Koprivničancem na jezeru Šoderici koji je u četvrtak poslijepodne otišao na ribolov i otad mu se gubi svaki trag.

Kako nam je jutros potvrdila policija, njegov nestanak prijavila je u petak rodbina nakon što ga nije zatekla na uobičajenom mjestu na kojem peca na obali starog dijela Šoderice.

Za njim ovog časa intenzivno tragaju policijski ronioci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja koji koriste sonar u pretraživanju dna jezera.

Na dijelu stare Šoderice brojne su drvene ribičke bajte. Kako je otkrio Podravski, koji je prvo objavio vijest o nestanku, ribiči su jučer na vodi primijetili prazan čamac nestaloga pa su odmah zvali policiju.

Potkraj srpnja policija je na Šoderici intenzivno bila tragala i za Ivanom Antolićem (31) iz Zagreba. Njegovo beživotno tijelo brzo je pronađeno na dnu jezera.

Antolić je bio nestao između 2 i 3 sata ujutro na koncertu Rocklive na Šoderici na kojem je nastupao s bendom. Zašto je otišao u jezero, ostat će vječni misterij.

Sredinom kolovoza pak na podravskom jezeru Čingi-lingi utopio se dječak (11) koji je s obitelji stigao na kupanje. U jednom času samo je nestao ispod površine i više ga nisu mogli pronaći. Njegovo tijelo pronašli su navečer policijski ronioci.


Tagovi: NESTAO RIBIC SODERICA

NEDAVNO OBJAVLJENO