OPERIRALA PO TRGOVAČKOM CENTRU

Policija uhitila ženu koja je krala skupe parfeme u Koprivnici

Objavljeno, 02. kolovoza 2020. Crna kronika
# Foto: Policija / Nadzorne kamere snimile kradljivicu parfema u Bjelovaru
AUTOR
Redakcijski tekst

Otkrivena je žena koju se sumnjiči da je iz dućana u sklopu trgovačkog centra Supernova u Koprivnici ukrala parfeme vrijedne više od 7000 kuna.

Kako je u nedjelju priopćila koprivnička policija, riječ je o 51-godišnjakinji iz Koprivnice koju se tereti da je “između 15. lipnja i 18. srpnja iz trgovine otuđila parfeme i druge kozmetičke proizvode, oštetivši vlasnik za 7150 kuna”.

Žena je, dakle, tamo ‘operirala’ po trgovini Mueller ili dm. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv nje bit će podnesena kaznena prijava.

Za razliku od Koprivnice, na bjelovarskom području policija i dalje traga za parfem-bandom koja je u tri navrata ‘opustošila’ tamošnje drogerije.

Zadnji slučaj dogodio se u Bipi u Daruvaru koju su pohodile dvije nepoznate ženske osobe snimljene nadzornim kamerama u dućanu.

Policija je nedavno objavila kako intenzivno traga za ovim muškarcem s fotografije. Snimljen je nadzornim kamerama u jednoj drogeriji u Bjelovaru, a sumnjiči ga se krađu skupocjenih parfema.

Bjelovarska policija nedavno je objavila fotografije tri ženske osobe za koje se sumnja da su krale parfeme u drogeriji Bipa. Tekst i slike možete pročitati OVDJE.

Žene s tih fotografija terete se za krađe 2. i 13. ožujka ove godine u ranim poslijepodnevnim satima u bjelovarskoj Bipi. Policija je objavila snimke nadzornih kamera i traži pomoć građana.


Tagovi: KRAđA PARFEMA PARFEMI POLICIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO