Policija uhitila djevojku (22), na ulici namjerno oštetila osam automobila

Objavljeno, 19. listopada 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je uhitila 22-godišnju djevojke zbog sumnje da je sinoć na ulici namjerno oštetila čak osam parkiranih osobnih automobila.

Ona je u utorak u noćnim satima u Zagrebu na križanju Labinske i Fallerovog šetališta na peugeotu 407 oštetila retrovizor na suvozačevim vratima. Potom je na fiatu 500 strgala oba prednja brisača, a na peugeotu 206 i opel astri stražnje brisače.

Potom je došla do dacie sandero gdje je udarajući rukama i nogama po suvozačevim vratima oštetila ih tako da su nastala udubljenja lima te ogrebotine lima dimenzija 50×50 centimetara. Na fordu focusu i fiatu puntu pak oštetila je retrovizor na suvozačevim vratima.

Nakon toga, na opel vectri oštetila je oba prednja brisača te retrovizor na suvozačevim vratima nakon čega je dijelom brisača udarala po tom vozilu, uslijed kojih udaraca su na nastala udubljenja lima i ogrebotine laka.

“Nakon što je oštetila više vozila, osumnjičena se počela udaljavati s mjesta događaja gdje su ju u neposrednoj blizini uočili policijski službenici te priveli na kriminalističko istraživanje. Ukupna materijalna šteta počinjena kaznenim djelima iznosi oko 12.800 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu”, otkrili su u srijedu iz zagrebačke policije.


Tagovi: BRISAčI DJEVOJKA OšTETILA AUTOMOBILE RETROVIZORI UHIćENA ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO