INTENZIVNA POTRAGA OD SUBOTE

Policija u nedjelju pronašla čovjeka koji je susjedu pokušao ubiti sjekirom

Objavljeno, 08. kolovoza 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Muškarac za kojim policija intenzivno traga
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u nedjelju pronašla bjegunca za kojim je tragala od jučer nakon što je sjekirom napao susjedu u Vrbovcu.

“Danas, 8. kolovoza, 41-godišnjak je pronađen te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, izvijestila je policija.

Tereti ga se za pokušaj teškog ubojstva zbog narušenih međususjedskih odnosa.

EVO ŠTO JE OBJAVLJENO RANIJE DANAS…

Policija je pokrenula opsežnu potragu za muškarcem (41) koji je u subotu u Vrbovcu sjekirom udario susjedu i potom pobjegao.

Otad mu se gubi svaki trag, a policija je u jednom času u potragu krenula i helikopterom. Objavili su i fotografiju bjegunca te mole građane da ih obavijeste ako ga vide.

“Muškarac je zadnji put viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Molimo građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124.

Osobni opis: muškarac starosti 41 godinu, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svijetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke.

U slučaju uočavanja molimo građane da ne ulaze u interakciju s osobom, već na diskretan način kontaktiraju policiju”, ističu u Policijskoj upravi.

Jučer su priopćili kako je muškarac oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju. Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama.
 
Nakon zaprimljene dojave i dolaska na mjesto događaja, sve raspoložive policijske snage tragaju za počiniteljem koji se najvjerojatnije nalazi u psihički rastrojenom stanju”, naveli su iz policije.


Tagovi: MUšKARAC POLICIJA POTRAGA SJEKIRA VRBOVEC

NEDAVNO OBJAVLJENO