ŽEDNI PROVALNIK KONAČNO OTKRIVEN

Policija pronašla lopova koji je postao nacionalna medijska ‘zvijezda’

Objavljeno, 03. travnja 2020. Vijesti
# Foto: LUKA KRUŠEC / KLIKAJ.HR / NK Borac Imbriovec ugostio je Dinamo u kupu
AUTOR
Redakcijski tekst

Policajci su pronašli provalnika koji je lani u studenome iz klupskih prostorija lokalnoga nogometnog kluba kod Koprivnice ukrao više sanduka piva i sokove.

O tome su izvještavali gotovo svi nacionalni mediji, pa je žedni lopov brzo dobio status medijske ‘zvijezde’. Mediji su spekulirali kako je tada nestalo nekoliko sanduka Pana.

Riječ je o klupskim prostorijama NK Borca iz Imbriovca, županijskog prvoligaša koji je prije dvije godine ugostio Dinamo u 16-ini finala kupa.

NK Borac Imbriovec - lopov ukrao pivo
Gledatelji u Imriovcu na utakmici protiv Dinama / Foto: Luka Krušec – KLIKAJ.HR

“Policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Sumnja se da je između 5. i 6. studenoga prošle godine provalio u prostorije nogometnog kluba u Imbriovcu iz kojeg je otuđio alkoholna i bezalkoholna pića, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćili su u petak iz koprivničke policije.


Tagovi: IMBRIOVEC LOPOV PIVO

NEDAVNO OBJAVLJENO