Policija privodila dvije pijane djevojke, jedna policajca izgrizla po ruci!

Objavljeno, 12. veljače 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / Jayson Hinrichsen / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom zbog sumnje da je starija počinila kazneno djelo napada na službenu osobu, a obje su pritom remetile javni red i mir.

Kako je danas priopćila policija, one su u nedjelju u oko 6.35 sati u hotelu u Zagrebu, na Trnju, narušavale javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju, pa je hotelsko osoblje moralo pozvati policiju.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu, starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policajca koji je vozio, u čemu je spriječena od drugog policijskog službenika koji je stavio ruku ispred nje s obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu.

“Odmah potom djevojka je policijskog službenika nekoliko puta ugrizla za ruku, na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile, tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, radi odbijanja napada.

Policijski službenik je lakše ozlijeđen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku”, rekli su u policiji.


Tagovi: GRIZLA POLICAJCA HOTEL IZGRIZLA PIJANE DJEVOJKE ZAGREB

NEDAVNO OBJAVLJENO