KRVAVI ZLOČIN U KOPRIVNICI

Policija objavila detalje ubojstva: nesretna žena je izmasakrirana!

Objavljeno, 15. listopada 2020. Crna kronika
# Foto: MARKO HORVAT / GLAS PODRAVINE / Očevid u kući u kojoj je ubijena žena
AUTOR
Redakcijski tekst

Alojz Mazurek (83) uhićen je i pritvoren zbog sumnje da je suprugu Slavicu (79) ubio oštrim predmetom zadavši joj više udaraca u srijedu ujutro u obiteljskoj kući u Koprivnici.

Kako je policija priopćila u četvrtak, ne navodeći identitet, sumnja se da je nesretnoj ženi oštrim predmetom zadao više ubodno-reznih rana od kojih je na mjestu preminula.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku”, otkrivaju u koprivničkoj policiji.

Stravičan prizor zatekla je policija kad je u srijedu oko 15 sati na jedan od dotad brojnih višegodišnjih poziva banula u obiteljsku katnicu u Omladinskoj ulici u Koprivnici.

Beživotno tijelo starije žene ležalo je na podu u lokvi krvi. Po zidovima u hodniku sablasno su svjetlucala sječiva kolekcionarskih sablji, noževa i sjekira. Muškarac koji je zatečen u kući odmah je uhićen zbog sumnje da je usmrtio bivšu suprugu.

Supružnici Mazurek, Slavica i Alojz, policiji su bili dobro poznati. Često su dolazili na intervenciju u tu kuću, a muškarac je više puta prijavljivan za obiteljsko nasilje. No, susjedi iz premirnoga koprivničkog kvarta nisu ni slutili kako će sve otići toliko daleko.

Susjeda s kojom smo u četvrtak razgovarali kaže kako je Alojz bio nasilnik i žena je često trpjela njegove bijesne ispade. Rastali su se prije nekoliko godina, ali nikako se nisu mogli dogovoriti oko podjele imovine, pa su nastavili živjeti u istoj kući.

Višegodišnje obiteljsko nasilje, tako, završilo je krvavom tragedijom.


Tagovi: UBOJSTVO žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO