Policija o strašnoj nesreći: Vozač (77) zabio se u kamion s pčelama koprivničkih oznaka

Objavljeno, 01. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Kamion u koji se zaletio neoprezni vozač
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u petak izvijestila o detaljima teške prometne nesreće u kojoj su sinoć kod Petrinje smrtno stradale dvije osobe.

“U četvrtak oko 22 sata na državnoj cesti D37, na petrinjskom području u mjestu Graberje, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su dvije osobe ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak automobilom sisačkih registracija pretjecao te udario u teretno vozilo koprivničkih registracija namijenjeno za prijevoz pčela, kojim je upravljao 65-godišnjak. Od siline udarca teretno vozilo je sletjelo u odvodni kanal i zelenu površinu.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 77-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila 72-godišnja putnica. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija poginulih osoba.

U vremenu od 22.30 sati do 3.35 sati zbog prometne nesreće za sav promet je bila zatvorena državna cesta D-37. Policija će Županijskom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće u svezi ove prometne nesreće”, rekli su u sisačkoj Policijskoj upravi.


Tagovi: KAMION S PčELAMA PETRINJA POGINULI PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO