Policija o prometnoj: Vozač automobila oduzeo prednost hitnoj pod rotirkama

Objavljeno, 17. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Teška prometna danas u Bjelovaru
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u utorak izvijestila o prometnoj nesreći u Bjelovaru u kojoj je vozilo hitne pomoći pod rotirkama naletjelo na osobni automobil.

“U ponedjeljak 16. svibnja, u 14.35 sati, 57-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka. S kolnog ulaza poduzeća „Hrvatske šume“ uključivao se u promet na kolnik Slavonske ceste te tom prilikom nije stao na znak „Stop“.

Vozilom je ušao u raskrižje skrećući ulijevo te je zbog oduzimanja prednosti u njegovo vozilo udarilo specijalno vozilo hitne medicinske pomoći bjelovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak, a koji je na vozilu imao upaljena plava rotacijska svjetla.

Nakon udara, vozilo hitne medicinske pomoći je sletjelo udesno na kolni ulaz poduzeća „Koestlin“ gdje je udarilo u metalnu ogradu poduzeća.
 
U prometnoj nesreći na vozilima je nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Od 14.45 do 16.00 sati, promet se je odvijao naizmjenično, jednim kolničkom trakom uz regulaciju policijskih službenika.
 
Protiv 57-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog”, izvijestila je danas bjelovarska Policijska uprava.


Tagovi: BJELOVAR HITNA POMOć PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO