Policija o nesreći s poginulim: Kriv je vozač teretnog vozila

Objavljeno, 23. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Kamion je od siline udara izletio s ceste i prevrnuo se na bok
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je u petak oko 14 sati u sudaru s kamionom poginuo vozač automobila.

“Jučer oko 14 sati, u mjestu Hrastje, 37-godišnji državljanin Filipina upravljao je teretnim automobilom varaždinskih oznaka vukući priključno vozilo slovenskih nacionalnih oznaka, kolnikom državne ceste DC3 u smjeru sjevera.

U jednom trenutku vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika. Tom je prilikom naletio na osobni automobil volkswagen sisačkih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera.

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao, dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni.

Liječnička pomoć pružena ime je u Kliničkoj bolnici Dubrava. U vremenu od 14.15 do 20.45 sati promet državnom cestom DC3 je bio obustavljen te se odvijao obilaznim pravcima”, priopćili su jutros iz zagrebačke policije.


Tagovi: KAMION POGINUO POLICIJA PROMETNA ZELINA

NEDAVNO OBJAVLJENO