BEKRIJA SE PROBUDIO

Policajci u 4.30 ujutro pronašli mladića kako leži na cesti pa ga htjeli odvesti kući

Objavljeno, 09. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA (slika nema nikakve veze s tekstom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Pripadnici interventne policije zatekli su oko 4.30 sati ujutro mladića (21) kako nepomično leži na cesti u Svetojelenskoj ulici u Čakovcu.

“U namjeri da pomognu mladiću te s ciljem zaštite života, policijski službenici odlučili su ga prevesti službenim vozilom do mjesta stanovanja”, priopćili su u ponedjeljak iz čakovečke policije.

No, mladić na koncu nije završio u svojem domu, već policijskom zatvoru.

“Tijekom prijevoza u jednom trenutku mladić je počeo pogrdnim riječima vrijeđati policijske službenike te je ujedno na jednog od njih i fizički nasrnuo”, tumače dalje u policiji.

Kazneno prijavljen

Interventni policajci brzo su ga svladali i uhitili. Odmah je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

“Dovršenim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo napada na službenu. Ujedno, pregledom kod mladića pronađen je pvc smotuljak ispunjen s 4,6 grama droge amfetamin”, otkrili su u policiji.

Zbog napada na službenu osobu mladića čeka kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog amfetamina optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

A sve je moglo biti drugačije da je mladić nastavio spavati.


Tagovi: LEžI NA CESTI MLADIć NAPAD POLICIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO