Policajci pozvani zbog preglasne zabave u stanu, pa šmrkali kokain s njima!

Objavljeno, 24. siječnja 2023. Vijesti
# Foto: MUP / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Stručnjak za ovisnost o drogama i poznati psihijatar Slavko Sakoman otkrio je u utorak šokantnu spoznaju.

Sve je, kaže, počelo nakon razgovara s majkom ovisnika i samim ovisnikom koji su svjedočili kako su im susjedi pozvali policiju zbog preglasne glazbe.

“Ekipa u policijskim odorama je došla u taj stan. Došlo je njih troje. No, ostali su tamo s njima i nastavili se družiti. Jedan policijski službenik, da pridonese zabavi, izvadio je kokain i ponudio društvo te i sam povukao”, rekao je Sakoman za N1.

Dodao je da su od tri policijska službenika dva šmrkala kokain, a treći nije. Sakoman je siguran da to nije izmišljena priča zbog načina na koji je došao do te informacije.

To se 100 posto dogodilo. Ljudi u mene imaju povjerenja. Nije taj njezin sin balavac. Ima 30 godina i desetak godina se bori s tim. Ta informacija je tako mirno rečena, ali s tolikim očajem te žene nakon čega sam razgovarao i sa sinom koji je bio potpuno iskren.

Rekao mi je čak da ovo mogu reći, što sam rekao, ali da ne spominjem neke detalje da ne bi na bilo koji način napravio bol ili štetu roditeljima tih mladih policajaca”, kazao je Sakoman.

Na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika, Sakoman je odgovorio potvrdno.

“Može se reći, ali ne bih više od toga govorio. Sam sustav može interno između sebe stvar istražiti. Rado bih da taj događaj pomogne i tim mladim ljudima”, istaknuo je psihijatar gostujući danas na N1 televiziji.


Tagovi: KOKAIN POLICAJCI SLAVKO SAKOMAN

NEDAVNO OBJAVLJENO