IDE PRIJAVA PROTIV NJEGA

Policajac u službenom automobilu pokupio pješaka na zebri!

Objavljeno, 07. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Policajac je službenim vozilom naletio na pješaka (32) na obiježenom pješačkom prijelazu koji je odmah prebačen u bolnicu,

Kako otkrivaju u petak u Policijskoj upravi, nesreća se dogodila još u srijedu oko 18.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu.

“Službenim policijskim vozilom je upravljao policijski službenik PU varaždinske Zagrebačkom ulicom u smjeru Gospodarske ulice. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa ulicom Frana Supila  ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla i skretao u lijevo u Supilovu ulicu.

No, prethodno nije propustio 32-godišnjeg pješaka koji se kretao pješačkim prijelazom također na znak zelenog svjetla na semaforu. Tom prilikom je došlo do udara vozila u tijelo pješaka koji je pao na kolnik i zadobio ozljede.

Ozlijeđeni pješak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć, nakon čega je pušten kući. Ozljede koje ne bi bile teže naravi zasad mu nisu okvalificirane”, ističu u policiji.

Protiv policajca bit će pokrenut prekršajni postupak, a u slučaju da se ipak ispostavi kako je pješak teže ozlijeđen – ide kaznena prijava.


Tagovi: PJEšAK POLICAJAC PROMETNA VARAžDIN ZEBRA

NEDAVNO OBJAVLJENO