Policajac supruzi prijetio službenim pištoljem i pokušao je oteti

Objavljeno, 05. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Produžen je istražni zatvor policajcu (55) koji je prijeteći službenim pištoljem pokušao suprugu (51) na silu ugurati u svoj automobil.

Općinsko državno odvjetništvo nakon provedene istrage protiv policajca je podignulo optužnicu “zbog počinjenog kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju i predložilo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika”.

Dokaže li mu se krivnja u kaznenom postupku, policajcu prijeti do 10 godina zatvora. Općinski sud je rješenjem produljio istražni zatvor okrivljeniku te je prije nekoliko dana optužnica potvrđena.

Optužnicom se policajca tereti da je u siječnju ove godine “počinio navedeno kazneno djelo na štetu svoje supruge (51), odnosno da ju je na parkiralištu ispred zgrade njezinog stanovanja fizičkim nasiljem nastojao ugurati u svoj automobil”.

“Pritom je kod sebe imao i službeni pištolj, a u daljnjem su ga postupanju spriječili policijski službenici”, navode u općinskom državnom odvjetništvu.

Cijela se drama odvijala na parkiralištu ispred jedne zgrade u Velikoj Gorici. Nasilnik je, inače, prometni policajac na zagrebačkom području, a nakon uhićenja suspendiran je s radnog mjesta.


Tagovi: POLICAJAC PRIJETIO SUPRUGA UHIćEN VELIKA GORICA

NEDAVNO OBJAVLJENO