Policajac izletio službenim vozilom u kanal, kolega suvozač ozlijeđen

Objavljeno, 13. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz našeg teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Policajac je izletio s ceste u kanal službenim policijskim vozilom u nedjelju oko 3 sata ujutro, potvrdili su nam danas iz koprivničke Policijske uprave.

Naš portal o tome je pisao u nedjelju, nakon dojave da je policijski automobil u noći zamijećen u grabi na križevačkom području. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a policajac suvozač je ozlijeđen.

Prometna nesreća dogodila se u mjestu Keneđelovec, blizu benzinske postaje, na županijskoj cesti između Križevaca i Bjelovara.

“U nedjelju, 12. lipnja, oko 3 sata u Kenđelovcu policijski službenik Policijske uprave koprivničko-križevačke u službi upravljao je službenim policijskim vozilom te sletio izvan kolnika u odvodni kanal.

Na mjestu događaja je obavljen očevid te je utvrđeno kako policijski službenik-vozač nije bio pod utjecajem alkohola, dok je liječničku pomoć zatražio drugi policijski službenik-suvozač.

Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje, a kako bi se utvrdile sve okolnosti opisane prometne nesreće”, priopćili su nam iz koprivničke policije.


Tagovi: GRABA IZLETIO KANAL POLICAJAC PROMETNA NESREćA

NEDAVNO OBJAVLJENO