STRAŠNA PROMETNA NESREĆA

Policajac i mladić utrkivali se na cesti u bmw-u i porscheu. Jedna osoba poginula

Objavljeno, 20. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Ponoćna utrka pustom cestom noćas je bila kobna za 35-godišnjeg suvozača, dok se 31-godišnji vozač automobila bori za život u KBC-u Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Kako su potvrdili u krapinskoj policiji, teška prometna nesreća dogodila se oko 40 minuta iza ponoći na državnoj cesti D 507 u Klokovcu kod Krapinskih Toplica. Zagorje international neslužbeno doznaje da je poginuo je Matija S. iz Krapine, koji je bio suvozač u BMW-u X5, a koji je vozio Goran P., inače pripadnik interventne jedinice policije iz Zlatara.

U nesreći je sudjelovao i Porsche Taycan, a tragediji je navodno prethodila utrka. Već nakon prve vijesti o teškoj prometnoj nesreći jutros se na društvenim mrežama pojavila informacija da su se mladići utrkivali i da je sve završilo velikom tragedijom.

Oba su automobila pri kontaktu izletjela s ceste. BMW je završio u jarku, a Porsche u polju. U Poscheu su bila trojica mladića koja su lakše ozlijeđena. Na žalost, jedna je osoba iz BMW-a na mjestu poginula, a druga je zadobila po život opasne ozljede.

Više detaljna bit će poznato nakon što zagorska policija dovrši očevid i izvijesti o njegovim rezultatima.


Tagovi: BMW POGINUO POLICAJAC PORSCHE PROMETNA UTRKIVALI SE ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO