Pogledajte u što je frizerka pretvorila salon: ona i dečko kazneno su prijavljeni

Objavljeno, 02. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: CARINA / Frizerski salon na Volovčici
AUTOR
Redakcijski tekst

Frizerka i njezin dečko pali su u iznenadnoj akciji na gradskoj tržnici, a pretresom frizerskog salona pronađeno je mnoštvo ‘zanimljivih’ stvari.

Prije par dana za oko je carinicima zapela ženska osoba koja je na prodajnom štandu s tekstilom na zagrebačkoj gradskoj tržnici na Volovčici prodavala šteke cigareta. Odlučili su im postaviti stupicu.

Kad je dečko jučer iz frizerskog salona u vlasništvu djevojke krenuo prema štandu s punom torbom i pvc vrećicom, zaskočili su ga carinici. Kad su otvorili torbu i vrećicu, pronašli su duhan, a na štandu je pronađena i veća količina cigareta.

Foto: Carinska uprava RH / Frizerski salon na Gradskoj tržnici Volovčica

Frizerski salon pak pretvoren je u pravo skladište ‘rasutog tereta’ s hrpom cigareta i duhana. Ukupno je pronađeno oko 82 kilograma sitno rezanog duhana te oko 1400 kutija raznih vrsta cigareta, bez duhanskih markica Ministarstva financija.

Protiv osumnjičenih će carinska uprava podnijeti kaznenu prijavu zbog nedozvoljene trgovine. Roba im je oduzeta, a bit će podnesen zahtjev za obračun i solidarnu naplatu trošarine od švercerskog dvojca u ukupnom iznosu od 13.500 eura.


Tagovi: CARINA CIGARETE DUHAN FRIZERKA VOLOVčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO