MNOŠTVO DOGAĐAJA

Pogledajte kako se u subotu slavio 663. rođendan grada Koprivnice

Objavljeno, 09. studenoga 2019. Zabavno
# Foto: Grad Koprivnica / Gradonačelnik s povijesnim postrojbama
AUTOR
Redakcijski tekst

Zbog kiše koja je tijekom jutarnjih sati padala, otkazan je u subotu u središtu Koprivnice rođendanski kulturno-umjetnički program vrtića, škola i udruga.

Donatorska prodaja jabuka odgođena je za nedjelju, 10. studenoga od 9 sati, a održat će se u sklopu 41. Međunarodne atletske utrke grada Koprivnice.

Unatoč početnom lošem vremenu, održan je tradicionalni izložbeno prodajni sajam mnogobrojnih OPG-ova, obrta, udruga i škola. Posjetitelji mogli su uživati u spomenutom sajmu, Danu otvorenih vrata u Knjižnici i čitaonici Fran Galović te svečanom postrojavanju povijesnih postrojbi ispred Gradske vijećnice.

Na gradskim bazenima Cerine održao se 10. Kup grada Koprivnice, također povodom Dana Grada, a na kojem je nastupilo preko 400 plivačica i plivača iz 15-ak klubova iz Hrvatske i Slovenije.

Događanja su obišli gradonačelnik Mišel Jakšić i njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, pročelnik Dario Jembrek te predsjednica i članovi Uprave Komunalca Nataša Tetec, Goran Međurečan i Dubravka Horvat.

Izvor: Grad Koprivnica


Tagovi: PROSLAVA ROđENDAN KOPRIVNICE TRG

NEDAVNO OBJAVLJENO