BERNARDA JUG POZIVA LJUDE

Podravska učiteljica opet u fokusu javnosti zbog stranice Hrvatski izdajnici

Objavljeno, 02. prosinca 2021. Vijesti
# Foto: YOUTUBE screenshot / Bernarda Jug, učiteljica područne škole Imbriovec
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija i hrvatske tajne službe pokrenule su istragu o internetskoj stranici Hrvatske izdajice koju posljednjih dana promovira i kontroverzna podravska učiteljica Bernarda Jug.

Na stranici se poziva korisnike da upisuju imena izdajnika “koje treba pronaći i suditi im po Božjem i Prirodnom zakonu“. Policija je odmah pokrenula istragu o tome, a stranica je vrlo brzo nestala sa svemrežja. Navodno je pokrenuta s ruskog servera.

Učiteljica engleskog jezika u područnoj školi u Imbriovcu kod Koprivnice Bernarda Jug prepoznatljivo je lice antimaskerskih i antivakserskih prosvjeda u Hrvatskoj. Nedavno je skrenula pozornost na sebe u krizi zbog učenika iz Krapinskih Toplica koji u školu nije htio ulaziti s maskom.

“Jedna pedagoginja stoji na vratima tijekom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc. Zagorska sotona, ljudi, jel vama jasno koliko je to strašno, ona je gora od četnika… Što biste joj vi napravili da ste roditelji toga djeteta? Nabrusite se… Takvih ima četnika… Sada imamo četnika u hrvatskim školama, sotone i ubojice, zlostavljačice”, rekla je u videoporuci za pedagoginju iz Krapinskih Toplica.

Jugova na Youtube kanalu već ima gotovo tri tisuće pretplatnika te često istupa promičući antivakserske i antimaskerske stavove. Žestoki je borac protiv pobačaja, a žene koje to čine naziva ubojicama i časti ih najgorim epitetima.

Unatoč kontroverznim istupima, Bernarda Jug i dalje predaje engleski najmlađim učenicama i učenicima od prvog do četvrtog razreda u Imbriovcu, područnoj školi matične OŠ u Đelekovcu. U školi drže kako ona to sve radi u svoje slobodno vrijeme te nema razloga za reakciju jer na poslu s njom nema nikakvih problema.


Tagovi: BERNARDA JUG HRVATSKI IZDAJNICI IMBRIOVEC UčITELJICA

NEDAVNO OBJAVLJENO