Ovo je baš fora: kredit možete uzeti i na bankomatu uz oplatu na 12 mjeseci

Objavljeno, 11. studenoga 2023. Financijer
# Foto: DANICA.HR / Bankomati Podravske banke u Koprivnici
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Poznata banka klijentima omogućava da na bankomatu dignu kratkoročni kredit na 12 mjeseci bez plaćanja kamata.

Riječ je o POBAcash usluzi Podravske banke iz Koprivnice koja korisnicima tekućeg računa omogućava podizanje gotovine na bankomatima banke uz povrat na 3, 6, 9 ili 12 mjesečnih rata bez kamata.

POBAcash uslugu mogu koristiti svi vlasnici tekućih računa koji imaju prešutno prihvaćeno prekoračenje po POBArate limitu. Limit možete možete regulirati u bilo kojoj poslovnici Podravske banke. Iznos limita određuje se za svakog klijenta pojedinačno.

Na bilo kojem POBA bankomatu u Hrvatskoj, dakle, potrebno je samo odabrati opciju POBAcash, željeni broj rata (3, 6, 9 ili 12) te podići gotovinu. Na podignuti iznos gotovine ne naplaćuje se kamata, već samo jednokratna naknada koja ovisi o broju rata.

Jednokratna naknada naplaćuje se od podignutog iznosa odmah prilikom podizanja gotovine, a ovisi o odabranom broju rata. Na tri rate naknada je 1,19 posto, na šest rata 2,06 posto, na devet rata 2,92 posto, a na 12 rata naknada je 3,79 posto.

Podignuti iznos na bankomatu moguće je, dakle, otplaćivati na 3, 6, 9 ili 12 jednakih rata, s tim da će se prva rata naplatiti s tekućeg računa mjesec dana nakon datuma transakcije“, tumače u Podravskoj banci.


Tagovi: BANKOMAT NOVAC OTPLATA POBA POBACASH

NEDAVNO OBJAVLJENO