Podravkina direktorica osvanula na ‘listi srama’ zbog poreznog duga

Objavljeno, 13. studenoga 2022. Vijesti
# Foto: DEUTSCHE TELEKOM / DANICA.HR / Moira Homan nova je direktorica ljudskih resursa Podravke
AUTOR
Redakcijski tekst

Utjecajna Podravkina menadžerica osvanula je ovih dana na takozvanoj listi srama Porezne uprave RH, i to zbog duga za porez na dohodak.

Moira Homan, direktorica sektora za upravljanje ljudskim resursima u Podravki, prema podacima Porezne uprave ovog časa duguje točno 67.295,93 kune poreza i prireza porezu na dohodak. Dug vjerojatno datira iz ranijih razdoblja, prije njezina dolaska u Podravku.

Glavna Podravkina menadžerica za ljudske resurse u Koprivnicu je stigla lani u lipnju. Od 2017. je bila potpredsjednica Deutsche telekoma zadužena za zapošljavanje i karijeru oko 500 izvršnih direktora DT-a u Europi.

Prije dolaska u Hrvatski telekom, diplomirana psihologinja sa završenim menadžerskim školama iskustvo je stjecala u turističkim kompanijama Rivijera i Valamar.

Moira Homan na čelu je menadžerskog tima koji s čelnicima Podravkinih sindikata zadnjih tjedana pokušava postići dogovor o većim plaćama za radnike. Zbog toga joj činjenica da je porezna dužnica, i to s dugom za porez na dohodak, baš i ne ide u prilog.


Tagovi: DUG LISTA SRAMA MOIRA HOMAN PODRAVKA POREZ

NEDAVNO OBJAVLJENO