Podravka traži više od 120 radnika, objavili kakva primanja nude

Objavljeno, 11. lipnja 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Tvornica Podravke u Koprivnici / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Podravka zapošljava više od 120 radnika za različite manje složene poslove diljem Hrvatske.

Riječ je u većini slučajeva o sezonskom poslu na nekoliko mjeseci, ali za neka radna mjesta navedena je i mogućnost stalnog zaposlenja.

Najviše radnika – čak 60 – traži se za Podravkinu tvornicu za preradu voća i povrća Kalnik u Varaždinu. Uvjet je osnovna škola, a radno iskustvo nije potrebno. Traže se radnici u proizvodnji, početna je plaća 700 eura bruto.

“Na osnovnu plaću ide dodatak za smjenski rad, dodatak za rad vikendom, nagradni mjesečni dodatak u maksimalnom iznosu 66,36 eura, putni troškovi, subvencionirana prehrana, uplata u III mirovinski stup”, dodaju u koprivničkoj kompaniji.

Isti uvjeti vrijede i za 30 radnika, odnosno radnica u proizvodnji u tvornicama u Koprivnici te 20 radnika za Podravkine pogone u Istri. Osim toga, za Umag, odnosno Istru Podravka je u potrazi i za pet procesnih radnika te za pet vozačica ili vozača viličara.

U Rijeci Podravka traži jednog skladištara te nudi mogućnost zapošljavanja za stalno. Na koncu, traže se i dva tehničara, odnosno tehničarke za rad u laboratoriju u tvornici Kalniku u Varaždinu te se i njima otvara mogućnost stalnog zaposlenja u koprivničkoj tvrtki.


Tagovi: NATJECAJ PLACA PODRAVKA RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO