Podravka, Carlsberg, KTC, Radnik i Rasco u potrazi za više radnika

Objavljeno, 10. studenoga 2023. Vijesti
# Foto: CARLSBERG / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Poslodavci su u potrazi su za više stotina radnika s radnim mjestima na području Koprivničko-križevačke županije, a prednjače poznate tvrtke koje šire poslovanje ili traže ispomoć zbog povećanog opsega posla.

Tako koprivnička pivovara Carlsberg traži tri operatera u proizvodnji, i to na odjelu pakiranja. Rad je na određeno, uvjet je srednja stručna sprema, iskustvo nije potrebno.

Podravka je pak trenutačno u potrazi za za dva vozača motornih vozila koji imaju položenu B i C kategoriju te najmanje godinu dana iskustva.

Tvornica strojeva za održavanje prometnica Rasco iz Kalinovca zapošljava na neodređeno dvije visokoobrazovane osobe kao voditelje prodaje. Za jednu je uvjet viša ili visoka škola te najmanje tri godine radnog iskustva, a za drugu ista škola te jedna godina iskustva.

Križevački trgovački div KTC u potrazi je za blagajnicom ili blagajnikom za rad u Koprivnici; uvjet je srednja škola i godinu dana radnog iskustva. U Križevcima pak traže jednog skladištara.

Građevinski div Radnik Križevci raspisao je natječaj za pet zidara i pet tesara, a mjesto rada su Križevci. Đurđevačka tvrtka Nova natura pak traži tehnologa za rad u voćnjaku; treba imati višu ili visoku stručnu spremu.

Hotel Podravina u Koprivnici u potrazi je za dva pizza majstora na neodređeno uz jednu godinu radnog iskustva. Osim toga, traže i jednu spremačicu sa šest mjeseci iskustva, također na neodređeno.


Tagovi: CARLSBERG PODRAVKA RADNA MJESTA RADNIK RASCO

NEDAVNO OBJAVLJENO