Podravka, Carlsberg, Hartmann i Bilokalnik traže više radnika

Objavljeno, 14. siječnja 2024. Vijesti
# Foto: Ivan Brkić / Glas Podravine / Tvornica podložaka za jaja Hartmann u Koprivnici
AUTOR
Robert Mihaljević

Koprivnička industrija i ove je godine u potrazi za više novih radnika različitih profila zanimanja.

Pivovara Carlsberg traži šest radnika. Trebaju petero operatera u proizvodnji na odjelu pakiranja i primarne proizvodnje. Posao je na određeno, a srednja tehnička škola prednost. Osim toga, u potrazi su i za adiministratorom u skladištu sa srednjom stručnom spremom.

Tvornica podložaka za jaja Hartmann želi zaposliti referenta logistike na određeno, sa srednjom ili visokom spremom. Navode i kako postoji mogućnost produženja ugovora.

Prehrambena kompanija Podravka traži dvoje vozača viličara na određeno vrijeme, a mogu se javiti i kandidati bez iskustva sa završenom osnovnom školom.

Industrija papirne ambalaže Bilokalnik-Ipa u potrazi je za ukupno četvero zaposlenika. Dvoje im treba za radna mjesta u proizvodnji kartonske ambalaže, i to na određeno. Može s osnovnom školom ili srednjom stručnom spremom.

No, otvorili su i dva radna mjesta na neodređeno. Tako traže vozača ili vozačicu viličara sa srednjom školom te jednog održavatelja strojeva, bravara, također sa srednjom stručnom spremom.

Poznate koprivničke tvtke, dakle, ovog časa traže ukupno 13 ljudi, a mjesto rada je Koprivnica. Sve kažu kako nude solidna primanja i druge pogodnosti za nove zaposlenike.


Tagovi: BILOKALNIK CARLSBERG HARTMANN PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO