Podravina u četvrtak dobiva veliki shopping centar s poznatim dućanima

Objavljeno, 12. listopada 2022. Vijesti
# Foto: STOP SHOP / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Podravina dobiva veliki shopping centar: u četvrtak se svečano otvara prošireni maloprodajni lanac STOP SHOP u Ludbregu.

Kako navode iz kompanije, na otvorenju će se uzvanicima i gostima u 10.30 sati obratiti gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić te predstavnik lanca Joško Piteša, country manager operations Croatia.

“Prigodom otvaranja gosti i kupci će imati priliku cijeli dan uživati u raznim pogodnostima i popustima zakupaca STOP SHOP Ludbrega. STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu.

Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične dobavljače, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. STOP SHOP Ludbreg nalazi se u zapadnom dijelu Ludbrega u Ulici Rudolfa Fizira 3.

Stanovnicima Ludbrega prošireni STOP SHOP, osim prepoznatljive arhitekture, ugostiteljskog objekta, zelene površine i igrališta, na ukupnoj površini od 6155 m2 s 262 parkirna mjesta, nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama:

Tedi, Spar, Bipa, Tisak, KiK, NKD, Optika Anda, Pepco, Sport Vision, Offertissima, Mana, ZOO City, Vacom i Sinsay”, priopćili su iz tvrtke.


Tagovi: LUDBREG OTVORENJE STOP SHOP

NEDAVNO OBJAVLJENO