LJUBAVNE NAVIKE HRVATA

Podravci se najviše seksaju u listopadu, a Varaždinci tijekom veljače

Objavljeno, 10. svibnja 2020. Zabavno
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Ako je vjerovati statističkim podacima o rođenoj djeci po mjesecima, prilično bi se pouzdano dalo zaključiti u kojem dijelu godine bračni parovi najviše vode ljubav.

Državni zavod za statistiku, naime, redovito objavljuje podatke o broju rođenih beba po mjesecima i županijama. Tako je u 2018. godini najviše beba u Hrvatskoj rođeno tijekom srpnja, a najmanje tijekom travnja.

Iz toga bi se dalo zaključiti kako se hrvatski parovi najviše seksaju u listopadu, a najmanje u srpnju. Te je godine, naime, tijekom srpnja rođeno 3444 beba, a tijekom travnja samo 2660.

U tom prosjeku našli su se Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Krapinsko-zagorska i Međimurska županija. I u tim županijama kreveti najviše škripe tijekom listopada.

AKTIVNOSTI NA JUGU

Parovi s koprivničkog područja najmanje se seksaju u travnju, bjelovarskog u svibnju, međimurskog u kolovozu, a zagorskog u veljači.

Na sjeveru jedino Varaždinci nisu baš u hrvatskom prosjeku. U toj županiji bračni parovi najviše vode ljubav tijekom veljače, a najmanje u prosincu.

Zimski dani tipični su za pojačane ljubavne aktivnosti na jugu Lijepe naše. Na području Splita najviše ljubavnih uzdaha u krevetima pada tijekom studenoga, na području Dubrovnika u prosincu, a u Istri tijekom siječnja.

Zato se kod naših južnjaka djeca bez iznimke najmanje ‘prave’ tijekom srpnja, odnosno početka prave turističke sezone. Em je vruće, em je puno posla, em su turisti u mnogim kućama.


Tagovi: BEBE LJUBAV SEKS ZUPANIJE

NEDAVNO OBJAVLJENO