Počinje tečaj ronjenja za klince na Bazenima Cerine

Objavljeno, 24. lipnja 2024. Zabavno
# Foto: BAZENI CERINE / Tečaj ronjena na bazenima u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine u Koprivnici organizira i ove godine Scuba Explorers od 3. do 5. srpnja te od 19. do 21. kolovoza od 10 do 14 sati.

Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih s opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvannastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od Ministarstva prosvjete i športa.

Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Explorer:


Tagovi: BAZENI CERINE RONJENJE SCUBA TECAJ RONJENJA

NEDAVNO OBJAVLJENO