Počinje ‘Bajka’: u subotu se otvaraju klizalište i Srednjovjekovni božićni sajam

Objavljeno, 23. studenoga 2022. Zabavno
# Foto: Grad Koprivnica / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Predstavljen je program Koprivničke bajke, blagdanske manifestacije koja službeno počinje idući tjedan, a završava početkom siječnja.

Središnje otvorenje manifestacije upriličit će se idući tjedan, 3. prosinca (subota). Tog dana, naime, u Ulici Đure Estera (između crkve Svetog Nikole i školske sportske dvorane) otvara se veliko klizalište, a program otvorenja počinje u 17 sati.

Istog dana, u subotu, 3. prosinca, u 17.30 sati na prostoru Muzeja grada Koprivnice službeno se otvara Srednjovjekovni božićni sajam koji će se održavati svakog vikenda do pred Božić. Jedinstvena manifestacija ponudit će obilje zabave te gastroponude, a sve će se odvijati u duhu srednjovjekovlja.

Za doček Nove godine u središnjem koprivničkom parku nastupit će Dražen Zečić, a prigodan program počinje na Silvestrovo u 23 sata. U ponoć će građanima Novu godinu uz prigodnu zdravicu čestitati i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Koprivnička bajka ponudit će mnogo sadržaja za djecu: bit će tu doček Djeda Mraza, moto-mrazovi s prigodnim darovima za najmlađe, nastupi dječjih skupina. Organizira se i tradicionalna Štefanjska utrka središtem grada s mnoštvom trkača u šarenoj i otkačenoj blagdanskoj odjeći.


Tagovi: 2022 ADVENT BAJKA BOžIćNA BAJKA KLIZALISTE

NEDAVNO OBJAVLJENO