Počele pripreme za Renesansni festival! Poznato je kad će se održati

Objavljeno, 18. lipnja 2022. Zabavno
# Foto: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA / Prvi sastanak skupine renesansnih mališana i direktora Turističke zajednice Labazana
AUTOR
Redakcijski tekst

Ovaj put je i službeno potvrđeno – nakon dvije godine pandemijske stanke, opet nam se vraća najbolja turistička manifestacija u regiji!

Renesansni festival u Koprivnici održat će se od 18. do 21. kolovoza, a naveliko su počele pripreme za taj jedinstven zabavno-povijesni spektakl koji je okrunjen nagradom za najbolju turističku manifestaciju u Hrvatskoj.

Ovaj je tjedan, tako, na povijesnim koprivničkim bedemima održan prvi dogovor o nastupu najmlađe renesansne skupine mališana koju predvodi neuništiva teta Goga Škundrić. Uzoran domaćin bio im je direktor Turističke zajednice Grada i idejni tvorac Festivala Renato Labazan.

Dogovorena su i prva velika sponzorstva za Renesansni festival. Kraljevsko pivo, tako, i dalje će biti Pan, a kraljevska voda Radenska tri srca. Očekuje se i sudjelovanje Podravke koja za uzvanike na otvaranju manifestacije priprema renesansnu gozbu u izvedbi kraljevskih kuhara.

Glavna tema ovogodišnje Renesanse su putujući trgovci. Nakon dvije godine stanke zbog Covida, nema sumnje kako posjetitelji jedva čekaju da vide kakav su im to spektakl vrijedni organizatori ove godine pripredili.


Tagovi: PRIPREME RENESANSNI FESTIVAL

NEDAVNO OBJAVLJENO