KAMPANJA ZA UNUTARSTRANAČKE IZBORE

Plenković i Kovač u subotu stižu na obljetnicu HDZ-a u Koprivnicu

Objavljeno, 27. veljače 2020. Vijesti
# Foto: HDZ / Sastanak S Plenkovićem u Koprivnici; stoji šef županijskog HDZ-a Darko Sobota
AUTOR
Robert Mihaljević

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković dolazi u subotu u Koprivnicu na obilježavanje 30. obljetnice osnutka stranke u toj županiji.

Svečani skup bit će u 19 sati u koprivničkoj dvorani Domoljuba. Dio je to stranačke predizborne kampanje, pa se očekuje da će uz Plenkovića biti i kandidati iz njegova tima Tomo Medved, Zdravka Bušić, Ivan Anušić, Oleg Butković i Branko Bačić.

Neslužbeno se doznaje kako će na obljetnici podravsko-prigorskog HDZ-a biti i Plenkovićev protukandidat Miro Kovač sa svojim timom. No, zasad nije poznato tko će sve biti u njegovoj pratnji. Njegovi su kandidati za najviše stranačke funkcije Ivan Penava, Davor Ivo Stier, Milijan Brkić i Tomislav Tolušić.

Premijer Andrej Plenković u svojem mandatu nije bio niti na jednoj obljetnici osnutka županijskog HDZ-a. Lani je u Križevcima najviši gost bio šef Sabora Gordan Jandroković, a preklani u Koprivnici Davor Ivo Stier i Tomislav Tolušić.

Inače, vrh koprivničkog HDZ-a podupire Miru Kovača za predsjednika, a čelni čovjek županijske organizacije Darko Sobota dao je javnu potporu Andreju Plenkoviću.


Tagovi: ANDREJ PLENKOVIC HDZ IZBORI MIRO KOVAč OBLJETNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO