SKUPŠTINA ODLUČILA

Piškornica će Komunalcu odjednom isplatiti devet milijuna kuna duga

Objavljeno, 19. rujna 2019. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević
AUTOR
Redakcijski tekst

Regionalni centar za otpad Piškornica isplatit će koprivničkome Komunalcu iznos od devet milijuna kuna preostalog duga od kupoprodajne cijene za nekretnine i opremu dogovorene sporazumom iz rujna 2015. godine.

Potvrđeno je to na skupštini Piškornice u četvrtak, koja je odobrila i kreditno zaduženje u tom iznosu.

“Time se anulira rizik neizvjesnosti ishoda i duljine trajanja sudskih sporova te relaksira poslovna suradnja na današnjoj razini, a svakako i u budućim odnosima kroz poslovanje Piškornice.

Gospodarenje otpadom iziskuje suradnju i partnerstvo među svim čimbenicima, a ne sukobe i nepotrebna parničenja”, priopćili su iz Piškornice nakon održane skupštine,

Skupštine društava Piškornica i Piškornica-sanacijsko odlagalište donijele su i odluku o prihvaćanju sporazuma o konačnom uređenju odnosa i mirnom rješavanju sporova s koprivničkim Komunalcem.

“Prihvaćena je informacija o poslovanju društava i dinamici razvitka projekta Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske.

Iz nje je vidljivo da je prema terminskom planu do kraja godine planirano prihvaćanje Studije izvedivosti i sufinanciranja iz sredstava EU u iznosu od 42,5 milijuna eura“, zaključuju u Piškornici.


Tagovi: DUG KOMUNALAC PISKORNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO