TEŠKA NESREĆA

Pijani vozač u noći naletio na bicikliste pa pobjegao. Dijete teže ozlijeđeno

Objavljeno, 22. veljače 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani vozač (32) udario je oko 19 sati navečer dvojicu biciklista na cesti te odmah pobjegao s mjesta nesreće. Dijete je teže ozlijeđeno, a drugi biciklist (28) lakše.

Nesreća se dogodila u petak navečer na kolniku pristupne ceste naselju Parag, otkrili su u ponedjeljak iz čakovečke policije.

“Upravljajući opel astrom pod utjecajem alkohola od 1,69 promila te bez položenog vozačkog ispita 32-godišnji vozač udario je u stražnji dio bicikla malojetnika.

Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i podizanja biciklista na poklopac motora i prednje vjetrobransko staklo, a potom i do pada na zemljanu površinu.

U nastavku kretanja udario je i u stražnji dio drugog bicikla, kojim je upravljao 28-godišnjak. Nakon udara, došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozača.

Nakon opisane nesreće vozač astre napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen na adresi prebivališta.

Ozlijeđeni biciklisti privatnim vozilom i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u bolnicu u Čakovec. gdje je utvrđeno da je stariji biciklist lakše ozlijeđen, dok je maloljetnik zadržan na liječenju.

U trenutku prometne nesreće 28-godišnji biciklist nije bio označen reflektirajućim prslukom te na biciklu nije imao upaljena svjetla. Maloljetnik pak nije imao svjetlo na stražnjoj strani bicikla”, otkrili su iz policije.


Tagovi: BICIKL BICIKLISTI DIJETE MEđIMURJE PIJANI VOZAč PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO