Pijani vozač sinoć naletio na dijete (13) koje guralo tačke na cesti

Objavljeno, 08. srpnja 2023. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Dijete (13) teško je ozlijeđeno nakon što je na njega sinoć na cesti naletio pijani vozač (61) automobila.

Teška nesreća dogodila se u petak oko 21.40 sati u mjestu Lasovac istočno od Bjelovara. Dijete je uz desni rub kolnika guralo tačke kad ga je pijani vozač udario,

“Oko 21,40 sati, u Lasovcu  došlo je do naleta osobnog automobila na pješaka. Vozač (61) pod utjecajem alkohola upravljao je osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka,  kroz Lasovac ne krećući se sredinom obilježene prometne trake.

Zato je prednjim desnim dijelom automobila udario 13-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika gurajući građevinska kolica. U prometnoj nesreći 13-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede i prevezen je u Opću bolnicu Bjelovar gdje je zadržan na liječenju.

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zbog prometne nesreće za promet je sinoć od 22,25 do 23,30 sati za promet bila zatvorena Županijska cesta 2232″, rekli su u subotu iz bjelovarske Policijske uprave.


Tagovi: BJELOVAR DIJETE LASOVAC PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO