Pijani vozač izazvao frontalan sudar. Žena poginula, troje ozlijeđenih

Objavljeno, 21. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani vozač skrivio je u subotu prometnu nesreću u kojoj je poginula žena iz drugog automobila, a troje ljudi je ozlijeđeno.

“Danas, 21. listopada oko 15.10 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Muškarac starosti 69 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.18 promila, županijskom cestom u smjeru Poljane Biškupečke. Dolaskom u blagi desni zavoj, zbog neprilagođene brzine prešao je na lijevu prometnu traku.

Potom je prednjim djelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 84-godišnjak, a koji je je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula je žena starosti 77 godina, putnica iz vozila 84-godišnjaka. Po završetku očevida tijelo unesrećene prevezeno je na odjel patologije Opće bolnice.

U prometnoj nesreći ozlijede su zadobili 84-godišnjak, 69-godišnjak i njegova 67-godišnja putnica.  Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Za vrijeme trajanja očevida, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima”, rekli su u varaždinskoj policiji.


Tagovi: PIJANI VOZAč PROMETNA VARAžDIN žENA POGINULA

NEDAVNO OBJAVLJENO